skip to Main Content
Bel Ons: 06-34058808

Wanneer we niet langer de situatie kunnen veranderen,

worden we uitgedaagd om ons zelf te veranderen

                                                                                                                                                                                                                                   Viktor Frankl  

 

Waar wij voor staan

Zelfredzaam 

Het is heerlijk om dingen zelf te kunnen doen. Ook wanneer je beschermd woont en dus niet alles zonder hulp kunt, is er nog steeds veel wat je wél zelf kunt doen! Wij begeleiden alleen daar waar nodig. En daar nemen wij graag de tijd voor!

Positief en vooruit kijken

Dat wat je aandacht geeft, zal groeien. Om die reden geven we zoveel mogelijk aandacht aan de positieve dingen, zoals de talenten die je hebt en de dingen die je goed doet. Wij zien graag de mogelijkheden!

Persoonlijke Aandacht

Bij Miraya Welzijn geloven we dat iedereen uniek is, en dat iedere cliënt om die reden ook een unieke behandeling verdient. Geen standaard oplossingen dus. We luisteren naar wat jij wilt en maken aan de hand daarvan samen met jou een plan. Want als je ergens komt wonen, wil je natuurlijk wel echt jezelf kunnen zijn.

Kwaliteit van zorg

Wanneer je zorg en begeleiding nodig hebt, laat je iemand anders toe om naast je te komen staan. Dat vraagt vertrouwen in die ander. Wij werken er dan ook hard aan om de beste kwaliteit zorg te leveren. Dit doen we door de hoeveelheid zorg te leveren waar jij recht op hebt. De zorg te leveren in overleg met jou. Door professioneel te werken en altijd alle wet- en regelgeving na te leven.